Het evenement

Wat houdt het evenement ”Voetballen voor ALS” in?

Is uw kind enorm gek op voetbal en doet hij of zij niets liever dan achter een bal aan rennen? Dan is dit het evenement waar uw kind naar op zoek is. Voetballen voor ALS is een gave voetbaldag met verschillende leuke spelelementen, waarbij kinderen samen strijden voor de overwinning. Dit allemaal in samenwerking met V.V. Gorssel, onze vrijwilligers en sponsoren. De gehele dag zal plaatsvinden bij het voetbalcomplex van V.V. Gorssel. Wilt u meer weten over het evenement? Neem gerust contact met ons op!

 

Voor wie is het evenement bedoelt? 

Voetballen voor ALS is bedoelt voor alle jongens en meisjes tussen de 7 & 12 jaar oud die voetbal helemaal fantastisch vinden. 6 kinderen vormen samen een team. Met dit team blijft uw kind de gehele dag. De teams worden uiteraard begeleid. Dit alles om er samen met z’n allen een dag van te maken die niet snel vergeten wordt.

 

Voetballen voor ALS

Wat houdt deze dag in? De dag start in de plaatselijke kantine van V.V. Gorssel. Nadat alles is uitgelegd en het evenement is geopend, zullen de clinics van start gaan. Van informatie voor deze clinics wordt u later op deze pagina voorzien. ‘S middags volgt er een lekkere sportlunch. Tot slot is er nog een leuke verloting en zijn er mooie prijzen voor de winnaars van deze voetbaldag. 

Algemene informatie

Hieronder bevindt zich enige algemene informatie met betrekking tot het evenement.

Datum: 01-05-2019
Tijd: aanvang 09.30 – eindtijd +/- 16.00
Locatie: V.V. Gorssel, zie adres hier
Prijs: € 10,00 euro per deelnemer
Leeftijd: jongens en meisjes tussen de 7 & 12 jaar oud

Clinics

De dag begint met verschillende clinics. Wat houden de clinics in? De clinics zijn bedoelt om de kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met verschillende oefenvormen. De focus ligt op voetbalelementen waarbij de ziekte ALS terugkomt in de onderdelen. Hierbij kun je denken aan een voetbalpartij waarbij niet gepraat mag worden, dartsvoetbal waarbij zittend de bal op het dartbord geschoten moet worden of bijvoorbeeld levend tafelvoetbal waar je jezelf ook beperkt kunt bewegen. Deze clinics worden gedaan om de kinderen te laten ervaren, hoe lastig het is om een beperking te hebben door deze vreselijke ziekte.

Lunchen

Na de clinics is het tijd om gezellig met z’n allen samen te gaan lunchen. Er is voor iedereen een lekker hapje & drankje voorbereid met iets lekkers erbij. Er is ook gedacht aan de ouders en -/ of verzorgers. Zij kunnen in de kantine gerust een broodje mee eten en er is koffie en thee voor de liefhebbers.

 

Benodigdheden

Hieronder staan enkele spullen vermeld die de kinderen mee moeten nemen:

Voetbalschoenen & scheenbeschermers
Voetbalkleren

De kinderen worden gedurende de dag voorzien van een lunch en drinken. Er kan de hele dag gratis ranja gepakt worden. De kantine is de gehele dag geopend, dus wil je iets halen uit de kantine, neem dan nog wat geld mee.