Wat kun je verder doen voor ALS?

Behalve deelnemen aan het evenement, zijn er ook andere manieren om geld op te halen voor het evenement. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun je zelf een actie starten, maar kun je ook geld doneren aan bestaande acties. Dit kan via de site: https://www.alsacties.nl/acties .

Ook is Stichting ALS opzoek naar vrijwilligers. Dit is ook een manier om het goede doel te helpen. Vrijwilligers zetten zich maximaal in om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Ze zijn aanwezig bij georganiseerde evenementen. Ziet u dit zichzelf al doen? Dat neemt ALS graag contact op wanneer u een enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers bent, die activiteiten in de regio’s ondersteunt en vanuit het land met de stichting samenwerken in de strijd tegen ALS.

Of misschien vindt u het leuk om als vertegenwoordiger namens Stichting ALS Nederland cheques in ontvangst te nemen of presentaties te geven in het land.

Ook tijdens grote evenementen zoals de jaarlijkse Wereld ALS Dag zijn extra handen altijd welkom. Dus meldt u aan als vrijwilliger, de dank is groot. Ook beleeft u als vrijwilliger de mooiste dingen. Mensen die zich op wat voor manier inzetten voor de ziekte. Zo helpen we samen met z’n alle deze ziekte de wereld uit!