Wie zijn wij?

Wij zijn 5 studenten die studeren aan het Saxion ter Deventer, wij volgen de opleiding Commerciële economie en sportmarketing. Voor deze opleiding moeten wij een evenement organiseren, en wat is nou leuker dan een voetbalevenement? Dit evenement staat in het teken voor de verschrikkelijke ziekte ALS. Om ons wat beter te leren kennen lees vooral Verder! 

Hoi, ik ben Sven Dikkeboer en ben 21 jaar oud en woon in Gorssel. Het is erg spannend om dit evenement te mogen organiseren en ik heb er veel zin in, ik hoop jullie ook!

Hallo, mijn naam is Tom Elferink en ik ben 21 jaar oud en ik woon in Aalten. Ik voetbal zelf bij AD’69 en heb een passie voor de sport. Om een voetbal evenement te mogen organiseren is al fantastisch, en daarnaast is het ook nog eens voor een goed doel!

Ik ben Bjorn Wesselink ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Zelhem, ik voetbal in het eerste van Z.s.v. Zelos en vind het erg leuk om een evenement te organiseren voor de jeugd, zelf ben ik ook actief voor de jeugd van Zelos.

Hallo ik ben Timo Van der Linde en ben 20 jaar oud, ik woon in Aalten en voetbal bij AD’69. Ik hoop dat jullie net zo veel zin in het evenement hebben als ik! Wees niet bang en schrijf je snel in voor een onvergetelijke dag!

Ik ben Stijn Ankersmit en ben 18 jaar oud, ik woon in Hengelo en voetbal zelf in de jeugd bij PAX. Ik zit al lang op voetbal en kan me nog goed herinneren hoe leuk jeugd voetbal activiteiten zijn, vooral de onderlinge toernooitjes!